1. Cum comand?

Nimic mai simplu. Puneti produsele in cos, completati datele si trimiteti comanda. In scurt timp veti fi contactat de un reprezentant pentru validarea comenzii. In general trimitem coletul printr-un curier rapid , astfel incat produsele sa ajunga la dumneavostra a doua zi.
Puteti comanda si sunand la numerul de telefon: 0764.124.800


2. Cat dureaza pana voi primi comanda?

Dureaza intre 3 si 24 de ore, in functie de curier si de zona in care va aflati. Livrarile se fac atat in Bucuresti cat si in celelalte zone ale tarii. In caz de comenzi urgente in Bucuresti livrarea se poate face si personal, de  catre unul din agentii nostrii, contravaloarea serviciului fiind stabilita la momentul respectiv in functie de valoarea comenzii si de zona de livrare.


3. Cum platesc?

Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate.


4. Cat costa transportul?

Costul transportului este suportat de catre client, in Bucuresti si Ilfov fiind in valoare de 14 lei, iar in celelalte orase din tara in valoare de 17 lei. In cazul in care valoarea comenzii este mai mare de 199 de lei transportul este gratuit, oriunde in Romania. In Bucuresti si Ilfov transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei.